top of page
291535954_3382900558606067_8146367911313351417_n_edited.jpg

PODCAST PJT: Hierarchie a symbolika japonského tetování

Všichni víme, že získávání informací o japonském tetování v češtině je to trochu oříšek.

Ať už česky nebo anglicky, na internetu se člověk dočte jen pár informací a většinou nejsou ani úplně tak přesné.

Proto jsme se rozhodli věnovat tomuto tématu samostatnou sérii v podcastu POD JEHLOU TATÉRSKOU (zkratkou PJT) studia Fantasmagoria Art.


V prvním příspěvku tohoto blogu již bylo zmíněno, že jsme na toto téma zabrousili. Každopádně jsou vydány už tři půlhodinové díly podcastu věnované právě problematice japonského tetování. První a druhý díl se věnovaly představení techniky Tebori a nakousla se i historie nebo jak probíhá proces tetování od konzultace, přes první sezení až po hotové tetování.


V pořadí třináctý díl našeho podcastu PJT se zabývá tématem málokdy vysvětleným a ještě méně známým.... Tomu, jak vlastně funguje hierarchie a symbolika v japonském tetování. Jak vlastně hledat informace, chápat symboly a významy, jak rozhodnout co si nechat vytetovat?


13. díl podcastu POD JEHLOU TATÉRSKOU - Hierarchie a symbolika v japonském tetování


Je vcelku známým faktem, že japonské tetování má svou historii, významy a také určitá pravidla nebo zákonitosti. Málokdy se ale dokáže běžný člověk k takovým informacím dostat a může proto být pro laickou veřejnost těžké pochopit, jak vlastně japonské tetování funguje, co obnáší a co je potřeba mít na paměti, když si chci nechat udělat tetování v tomto stylu.


Snad vám tento díl alespoň pomůže pochopit jak vlastně při výběru a tvorbě japonského tetování k tomuto procesu přistupovat a něčím vás obohatí. :)

Samozřejmě budeme rádi za každé zhlédnutí, lajk, odběr našeho kanálu a také sdílení na sociálních sítích!




39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page